citytrip in Hasselt

Wat doen in Hasselt

PLANNEN voor 2022?  kijk alvast even naar

​toerisme@hasselt.be;  www.visithasselt.bewww.uitinhasselt.bewww.visitlimburg.be/nl

De vakantiewoning StadOase-Hasselt is een ideale grote weekendwoning die ligt OP WANDELAFSTAND van het centrum van de stad Hasselt.
vakantiewoning locatie Hasselt
Hasselt is de perfecte locatie voor een citytrip.
Hasselt is voor elk wat wils. Je vind er trendy boetieks, hippe shops, boeiende musea, zonnige terrassen, lekkere restaurants, … en alles op wandelafstand!
Fietsen, wandelen, zwemmen, kajakken, luieren … in Hasselt en omgeving beleeft iedereen een spetterende tijd.
Kerstmarkten, Jeneverfeesten, nocturnes, concerten, marktjes, braderieën … en meer eventen in Hasselt en omgeving.
“We’d spent many times in Belgium before we ever saw anything in Hasselt. What a pity! When we finally did spend a weekend in Hasselt, we loved it. From the Fashion Museum and excellent boutique shopping to the stunning street art and fabulous food, this little Flemish city is one you shouldn’t miss.
Spring is a great time to visit Hasselt. Hasselt is home to a beautiful Japanese Garden, whose cherry trees are a remarkable sight in Spring.
A citytrip in Hasselt also makes a great base for exploring the rest of Limburg, one of our favourite provinces in Belgium”.
Jaarlijks in de winter tovert een gezellig “WINTERLAND” Hasselt om tot een sfeervolle en smaakvolle kerststad. De gezellige winter- en kersttijd zijn het centrale thema op Winterland. Je vindt er ook de grootste mobiele schaatsbaan van België.

Weergaven: 446

Een gedachte over “citytrip in Hasselt

  1. We brachten met 4 volwassenen en 2 kleuters het Paasweekend door in Stadoase. De grote, gezellige living met toegang tot de tuin trok meteen onze aandacht. Voor de kinderen waren spelletjes, boeken, puzzels…De bedden netjes opgemaakt, handdoeken klaar. Alles netjes en ordelijk. Aan keukengerief geen gebrek. Neem daarbij de vriendelijke ontvangst met rondleiding in het huis en alles was klaar om een top vakantie te starten! Ook de centrale ligging om heel wat uitstapjes te ondernemen is een pluspunt. Hartelijk dank en hopelijk tot nog eens! familie Goeminne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *